hits

april 2016

Helgetur til Krakow

Da var man på vei til Krakow med jentene våre :-) Pia Og Gry Mona :-)

Hårstylingskurs dag 6

I dag har vi hatt oppsetting. Dette er noe jeg liker godt :-) Og som den retroen jeg er så ble mitt resultat sånn her. Og sånn laget Ingrid meg.

Babyshower

I går var jeg og fruen på babyshower for vår venninne Pia :) Hun venter en liten jente 16. Mai.

Hårstylingskurs dag 5

Denne gangen lærte vi å lage vannrette fletter for å sy på løshår :) Dette er den eldste og mest vanlige formen hairexstension :)

Hårstylingskurs dag 4

I dag lærte vi forskjellige fletteteknikker og styling til en helhet. Litt avant garve inspirert. Dette gjorde læreren Dette gjorde jeg.

Hårstylingskurs dag 3

I dag har vi hatt messy håroppsetting topp og wetlook.

Hårstylingskurs dag 2

Vi lærte bølger med saltvannspray. Beachloock. Dette skal se tilfeldig, naturlig og luftig ut. Jeg laga en litt mer rufsete variant med noen elementer av afro ;) Også kalt pulesveis ;-)

Hårstylingskurs dag 1

På mandag begynte jeg på hårstylingskurs i Oslo. Kurset går over 10 kvelder.  Veldig morro og mye vanskelig. Er godt å få friska opp litt :) Tema for dagen...
Tilde Cathrine Kjos (Miss Tilly WildCat)

Tilde Cathrine Kjos (Miss Tilly WildCat)

38, Røyken

HVEM ER JEG??? Altså... Jeg blir kalt Enten Tilde eller Cathrine. Men mitt fulle navn er Tilde Cathrine. Til etternavn så lyder jeg Kjos! Men liker best Kjoms!!! :D (passer utmerket) Jeg er vinneren av den norske pinupkonkurransen MISS RETRO PINUP NORWAY 2016. Det er egentlig litt kult ;) Også er jeg skeiv! SCHIKKELIG skeiv! Har verdens beste jentekjæreste :D Anbefaler alle og prøve å ha det ass ;) <3Carina jeg elsker deg<3 Ellers jobber jeg som makeupartist og litt modell innimellom! (men begynner desverre og dra på åra) Bloggen min handler egentlig om alt mulig. Både interessante og uinteressante ting! Men mest av alt jobben min som sminkør, stylist, frisør, hobbyfotograf og modell, og en god del om hundene mine )

Kategorier

Arkiv